Samenwerkingsverbanden

Mascaron Social Club heeft diverse samenwerkingsverbanden. Op deze pagina vindt u met welke bedrijven we allemaal samenwerken en wat die samenwerking inhoudt. Mocht u zelf toevallig geïnteresseerd zijn in een samenwerkingsverband met Mascaron Social Club neem dan even contact met ons op. Voor meer informatie zie de onderkant van de pagina.

D-Reizen  —>  www.d-reizen.nl

Iedereen die bij D-reizen een reis boekt krijgt een map mee met daarin allerlei informatie. In deze tas zit ook een voucher voor een tapasmenu met zeer gereduceerde prijs bij Mascaron Social Club.

Voor deze tapasgerechten worden alleen de beste ingrediënten gebruikt en door de heerlijke smaak begint de vakantie al in eigen land! Combineer de tapas met cocktails en het feest is compleet.

Wijcker Brugstraat 31a 6221 EB Maastricht
T: 043-2321013|E: dr1786@d-reizen.nl

 

Café Défilé  –>  facebook  

Is een gewaardeerde partner van ons. Samen met Café Défilé organiseren we o.a. onze promotie en delen onze gasten zodat we hen een volledige avond uit kunnen bieden.

Ga dus nu naar de Facebookpagina van Café Défilé en klik op “vind ik leuk”!

Markt 22, 6211 Maastricht

 

 Latin underground & Salsa Freak

Met deze  twee partners wordt de maandelijkse Latin Dance Night georganiseerd. De dansworkshop, de DJ en nog veel meer worden allemaal geregeld in samenwerking met Latin Underground & Salsa Freak. Ook kunnen dansworkshops geboekt worden die zij bij ons verzorgen.

Salsa Freak Maastricht dansschool - voor al uw salsa lessen workshops cursussen dansen danslessen in Maastricht

www.salsafreak.nl 

www.djangelo.eu

www.facebook.com/waddysalsa

www.salsavenlo.nl

 

Onze vaste slager:

Levert ons het Blanc Bleu Belge rundvlees. Deze Blanc Bleu Belge runderen worden gefokt en gemest in de eigen stal. Van het Pasveld staat voor de naam van de fokkerij.

Het rundvlees is een echt streekproduct ! Puur natuur, ambachtelijk gemaakt!

 

 www.vleeshandelkusters.nl

 

Ons vast adres voor een avondje ontspanning:

Snookercentrum Maastricht is de perfecte gelegenheid voor een gezellig avondje uit. Bij binnenkomst proeft u direct de goede sfeer.

U voelt zich dan ook snel op uw gemak. Laat u verrassen door de gezelligheid en het plezier dat u beleeft aan een avondje in Snookercentrum Maastricht!

 www.snookercentrummaastricht.nl

 

 

 

 

 

Voor al onze overige benodigdheden zorgt Sligro.  –>     www.sligrofoodgroup.nl

Als zeer betrouwbare en kwalitatief hoogstaande horecaleverancier maken wij gebruik van de diensten en producten van Sligro.

Klik hier voor home

 

Net als Mascaron Social Club probeert ESN het mensen van haar leden te verrijken. –>www.esn-maastricht.nl

Sinds kort hebben zij de kans om met hun ledenkaart een korting van maar liefst 10% op alle heerlijke tapas gerechten te krijgen onder het genot van een heerlijke verse cocktail.


 

 

 

  • ‘SocialNet Works is uw partner en specialist in het creëren van een online identiteit. –>http://www.facebook.com/SNWorks

    Het inzetten van social media als aspect van uw bedrijf vergt veel energie, kennis en tijd. Besteed deze belangrijke taak daarom aan ons uit, zodat u zich kunt focussen op andere doelstellingen. Wij kunnen u helpen met de implementatie, optimalisatie en integratie van social media op strategisch en operationeel niveau.’

ga terug naar boven